/hillebrand/over-hillebrand-bouw

De familie Bussemaker verbouwde onlangs hun herenhuis

“Het was nogal wat. Er moest het nodige gebeuren en al die mooie oude elementen wilden we zeker behouden! Echte vaklui kregen we over de vloer. Daar waren we blij mee. Ook de manier van overleggen met Peter Hillebrand was steeds to-the-point en plezierig.”

 

Over Hillebrand bouw

Het bedrijf

Uw wensen zijn voor ons het uitgangspunt, die vertalen we in concrete plannen. Na het uitwerken van het ontwerp en het tijdpad nemen we dat uitgebreid met u door. Tijdens de bouw is er regelmatig overleg over verwachtingen, werkwijze en oplossingen. Door een gezamenlijke inspanning wordt het resultaat meestal nog mooier en beter dan men zich van tevoren had voorgesteld.

Bouwen betekent een idee realiseren.

We hebben oog voor kwalitatieve materialen, goede detaillering én voor u als klant! Vakbekwame bouwvakkers brengen het resultaat op een hoog uitvoeringsniveau. Wij gaan graag voor u aan de slag of het een kleine verbouwing, een grote boerderij of monumentaal pand is. We waarderen al onze projecten.

 

De mensen

Hillebrand Bouw heeft een klein team van professionele bouwvakkers en een netwerk van gespecialiseerde leveranciers en onderaannemers, met Peter Hillebrand als ervaren regisseur!

 

 

 


Frits, metselaar voorman

“We komen elke dag zaken tegen waar geen standaardoplossing voor is. Dat maakt dit werk zo leuk. Ik werk nu ruim 30 jaar bij Hillebrand bouw en ken het werk door en door. Iedere keer ga ik voor de beste oplossing.”.

 

 

 

 


Bennie, allround timmerman

“De gemoedelijke sfeer spreekt mij aan. Gaaf werk leveren voor leuke mensen, dat vind ik belangrijk. Natuurlijk kan ik ook mijn vakkennis inzetten bij het overleg over de uitvoering met onze opdrachtgever.”

 

 

 


Gerrit, allround timmerman

“We werken met goed gereedschap en mooie materialen en… zetten ons in om kwaliteit te leveren. Ik geniet van het efficiënte en afwisselende werk.”

 

 

 

Bij de start

Hillebrand Bouw legt een solide basis in het voortraject. We inventariseren uw wensen en maken met elkaar kennis. Wat verwacht u precies en hoe gaan wij te werk? Pas daarna gaan we praktisch aan de slag. Voor ontwerptekeningen en vergunningaanvragen hebben wij contacten met architecten en tekenaars. U kunt ook uw ‘eigen’ architect meenemen. Bij vergunningprocedures zetten wij alles in het werk om een soepele afhandeling te realiseren.

Kennis en Kunde

Professionaliteit staat voorop. We werken in de volle breedte van bouw en verbouw. Dus van een nieuw te bouwen huis tot een verbouwing, klein of groot. Met net zo veel liefde en plezier werken we aan boerderijen als jaren '30 huizen. Of het nou gaat om uw badkamer, keuken of het plaatsen van een dakkapel. Zelfs bedrijfshallen en agrarische schuren zijn voor ons bekend terrein.

Aandacht voor details

Het succes van een verbouwing hangt vooral af van de details: de juiste afmetingen en de keuze van passende materialen. Bij 30’er jaren-huizen gaat het om een juiste detaillering van de goten, bij boerderijen moeten de eiken gebinten constructief en op traditionele manier verwerkt worden met ’houten spijkers’. Bij moderne huizen komt het aan op een strakke afwerking. Kortom:

We leveren maatwerk, deskundig advies en een goede begeleiding.

Verbouwen lastig?

Een extra slaapkamer mét dakkapel, een zonnig dakterras of toch van die twee kleine kamertjes één grote maken? Ziet u tegen een verbouwing op? Wij kiezen voor een open en eerlijk contact, ook tijdens de rit. U komt niet voor verrassingen te staan. Vooraf en tijdens de bouw bent u altijd op de hoogte van planning en kosten. Door de juiste afstemming kunnen we efficiënt werken en houden we ook de werkplek schoon.  

Zo min mogelijk overlast, daar maken we ons sterk voor!